2013. július 2., kedd

~Tizenhetedik díj.*



Köszönöm szépen a díjat crazygirl-nek. Nagyon hálás vagyok, mivel Tőle rengeteg díjat kapok. Érdemes benézni hozzá, szóval katt a nevére. #thanks
 

1. 3 dolog magadról!
- Imádok otthon lenni...végree.
- Vettem egy Monster Beats fejhallgatót, feketét.
- És a legjobb barátnőm, Rebeka is kapott egyet Tőlem a közelgő szülinapjára. Egy pink-et, már mindenhol kerestünk ilyeneket, és neki az a kedvenc színe. 

2. írd fel ezeket a színeket egy-egy papírfecnire: piros, kék, zöld, sárga, rózsaszín, lila, narancssárga, barna, szürke, sötétkék ! majd tedd őket egy sapkába és húzz ki ötöt! válaszolj azokra a kérdésekre, melyek a színek mellett vannak, de csak arra válaszolhatsz, amelyik színt kihúztad!
PIROS -  Voltál már külföldön?
KÉK - Kedvenc városod?
ZÖLD - Szoktál nassolni?
SÁRGA - Szoknya vagy nadrág?
RÓZSASZÍN - Kedvenc virágod?
LILA - Sminkeled magad?
NARANCSSÁRGA - Voltál már szoláriumba?
BARNA - Szeretsz napozni?
SZÜRKE - Kedvenc állatod?
SÖTÉTKÉK - Bírod a YAKIRA mintákat?

BARNA - Szeretsz napozni?
Nem kifejezetten, nem bírom, mikor "ragadok" utána. Bár azét most a nyaraláson sokat barnultam. Szerencsés bőröm van, hamar barnulok, kicsitől, de nem vagyok oda a napozásért.
LILA - Sminkeled magad?
Igen, gyakran, mert szerintem nagyon nem szép az arcom. Bár a nyaralás alatt egyszer nem sminkeltem, féltem, hogy elkenem a melegbe.
ZÖLD - Szoktál nassolni?
Igen, talán többet is, mint kéne. #hmm
NARANCSSÁRGA - Voltál már szoláriumba?
Nem, még soha. Félek, mert olyan sok rosszat lehet hallani, bár Anya is jár, és még soha nem volt semmi gondja.
PIROS - Voltál már külföldön?
Persze. #smile

3. küldd el 1 embernek/blognak

A végére elmondok pár dolgot.
Az első: Fúúú nagyon élveztem ezt a díjat. Nagyon mókás volt, hogy ki kellett húzgálni. Anyáék itt röhögtek rajtam a nappaliba. Szerintem vicces volt, és tetszett, hogy új dolgot vittek egy díjba. Jó ötlet, mókás.
A második: Ez a blog, amelyiknek továbbküldtem egy nagyon remek olvasmány. Az 1800-as években játszódik, és kimondom: egy Larry Stylinson sztori. Igen, ilyet olvastam, ettől még nem leszünk shipperek, vagy minek hívják azokat, akik hisznek a brománc létezésében. Ez csupán képzelet, és nekem nagyon tetszik. Olvassátok el, megéri. A régi idők társadalmi különbségeiről szól, és Harry orosz akcentusa nagyon cuki, pláne mert tanulok oroszul, és nagyjából értettem a fordítás elolvasása nélkül is. Nagyon jóóó. Még órákig tudnék róla áradozni, de olvassátok el! Ide is linkelem: CHECK OUT!

2 megjegyzés:

  1. Úúú! nagyon köszi hogy áradoztál a blogról! Az ilyenekkel mindig megbőgettek! :') Hüp-hüp!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak az igazság volt. tényleg imádom a blogod :)

      Törlés