2013. július 24., szerda

~Huszonegyedik díj.*



Köszönöm szépen Bettina Hegyesi-nek ezt a díjat. (Bocsi, hogy nem linkelek, de Face-n küldte el a képet és a feladatokat). Így még soha nem jártam, hogy én vagyok az első, aki megkap egy díjat, mivel Bettina találta ki. Nagyon szépen köszönöm. Azt hiszem, hála Bettinának, most megtapasztalom, milyen elsőnek lenni egy díj megkapásában. Köszönöm szépen. Nagyon élveztem ezt, viccesek voltak a feladatok. 

Feladatok:
1. Írd le milyen létfontosságú dolog történt veled a héten!
2. Válaszolj a kérdésekre a megadott feladattal.
3. A képek alapján rakd össze a mondatod!
4. Küld el ezt a kedvenc blogjaidnak!

1. Fontos esemény:
Huuh hét képzeljétek manook, hogy jártam. iPhone 4-em van, és meg volt repedve fölül a képernyő egy minimálisan, de tényleg alig volt észrevehető. Anya imád rajta játszani a Szókirakóval és akkor is nála volt. Hozta lefele az emeletről a szennyet, a telefonom pedig a kosárban lévő kupac tetején volt. Amúgy van 13 tokom, de akkor pont egy sem volt rajta. #jellemző. És persze, hogy pont akkor csúszott le. Szóval zuhant három lépcsőfokot, egy kandallót és egy járólapot. Így berepedt egy kicsit a teteje, de mondom, alig látszott. De ez már vagy három hónapja volt. Aztán szombaton mentünk a boltban, és a telefonomba volt a bevásárló-lista. Hát ahogy fordultam, egy pasas nem kiverte a kezemből a telefont?! Le se szarta, utána elment. Nem esett sokat szegénykém, és ráadásul nem is pattogott. Ilyen arany színű, szegecses tok volt rajta, így a szegecseken csúszott a kövön, szóval nem is esett a képernyőjére, de így is betört. Szó szerint bepókhálósodott a képernyője. Nem tört ki, csak perepedt, de még ugyanúgy tudtam használni. Majdnem elsírtam magam a bolt közepén, Anya meg ott vígasztalt, hogy van rajta biztosítás, ne aggódjak. Aztán a kocsiba felhívtuk az itthoni T-Mobile-t, mivel akkor éppen Bp-n voltunk. Apának van ott egy jó ismerőse, és Ő elmagyarázta, mit kell csinálni. Kaptunk egy számot, amit fel kellett hívni. Ott adtak nekünk egy kárszámot, és be kellett vinnünk Debrecenbe vagy Szolnokba, a szervizbe, mivel az volt közel hozzánk. Utána persze még használtam, mivel a nyaralóba voltunk, és három üvegszilánk is belement a kezembe. Szegény telefonocskám. Mikor hazaértünk hétfőn, egyből bementünk délelőtt Apával a Szolnoki T-Home-ba, a szervizbe. Csak abba reménykedtem, hogy cseréljék ki a képernyőjét, hisz van rajta biztosítás. De a pasi kijelentette, hogy új telefont kapok, és lerendeli Szolnokra. A szívem szakadt meg, mindenem el fog veszni róla, bár még itthon lementettem a képeket, és kiírtam a jelszavakat, mindenből kijelentkeztem, valamint lefotóztam képernyőfotóval, milyen App-om, hol volt, hogyha újat kapnék, ugyanígy meg tudjam csinálni. Szóval így alakult, hogy új telefonom lett, és életembe először nem örültem neki, bár ugyanolyan mint volt, csak full üres. #eh

2. Kérdések:
Hunyd le a szemed, és gondolj a kedvenc színedre!
Most gondolj arra, milyen színű a szobád fala!
Ha megtörtént, akkor ehhez a két színhez tartozó kérdésre a választ fejtsd ki részletesen!
Fekete: Hogy állsz a suliban? Milyen lett a bizonyítványod?
Fehér: Ki/kik a példaképed/id? Miért?  
Piros: Mi volt életed legcikisebb sztorija?
Kék: Milyennek mondanád a stílusod?
Zöld: Miért éppen ezt a témát választottad az íráshoz?
Sárga: Voltál már szerelmes? Van párod?
Rózsaszín: Melyik a kedvenc évszakod? Miért?
Egyéb: Mitől lennél a legboldogabb?

Hát a kedvenc színem a KÉK.
Kék: Milyennek mondanád a stílusod?
Én inkább sportosabbnak nevetném magam, utálom a sarut, vagy a  papucsot nyáron, inkább a spotcipőimet hordom shorttal és bokazoknival. Kicsit igyekszem trógeresen öltözködni, tujátok, bő trikók és felsők, sok karkötő és gyűrű..stb. De azért néha napján én is szeretek csajos lenni. Olyankor ruhába bújok és topánkába. Szóval az én stílusom is változó, ahogy a hangulatom, de inkább a sportos mellett voksolok. #haha

Hát a szobám fala fehér alapon, fekete és kék mintás (a saját mintáim, amit én festek rá éppen a napokban), de ha nem haragszotok, akkor csak a fehéret írom le, mivel az az alapszín.
Fehér: Ki/kik a példaképed/id? Miért?
Hát imádom a 1D-t, de a példaképem akkor is Ed Sheeran. Hisz önszántából nőtte ki magát ekkorára, és nem a tehetségkutatók által. A hátizsákjából árulta az utcán a CD-jét, és valahányszor padlón volt, mindig felállt, soha nem adta fel. Ezért Ő az én példaképem, hihetetlenül tisztelem magát az embert, és a zenéjét is. Remélem, ezt egyszer személyesen is elmondhatom neki.

3. Rakd össze a mondatot!
Kép #1

Ami kijött:
After the BRIT awards Liam and I went to his flat. When we were there we had sex on a blanket. - A BRIT awards után Liam és én elmentünk a lakására. Amikor ott voltunk, szexeltünk a takarón.
Khm...oké. #hahaha

Kép #2

Ami kijött:
One Direction and I played hide and seek and I snogged Niall. - A One Direction és én bújócskáztunk és letapiztam Niall-t.
Hehe nekem nagyon jók jönnek ki. #right #okéé #funny

Kép #3
Ami kijött:
Konyhában Zayn-t tegnap este felizgattam, mert kész volt/am rá.
Na jó egyre jobbak lettek a végére. Háhá, ez király volt. Nagyon vicces. #funny.

4. küldöm:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése