2013. április 20., szombat

Szereplők.*



Alexandra Rose Lane
Született: 1992. Február 12.
Becenév: Alexa, Lexy, Lex, Sandy, Sandra, kivéve az Alexandra.
Személyiség: Nyíltan kimondja, amit gondol. Még soha nem volt komoly kapcsolata, és nincs szerencséje semmiben az életben. Borzalmas gyerekkora volt, szörnyű dolgok történtek vele. Édesanyja a születésébe belehalt, amiért Édesapja Őt okolta. Komoly önértékelési gondjai vannak a múltja miatt, és önbántalmazó típus. Csodás dalokat ír saját érzelmeiről, melyeket Simon-nak ad, aki a pártfogoltjai slágerévé teszi azokat. A rajz és a zene az önkifejezésének módja. Az egész sztárvilág úgy ismeri, mint Simon titkos, meg nem értett dalírója.
/Külsejét kölcsönöztem: Emilie Voe Nereng-től./

Louis William Tomlinson
Született: 1991. December 24.
Becenév: Louis, Loui, Lou, Tommo
Személyiség: Nagyon védelmező tud lenni. Mindentől igyekszik megóvni azokat, akiket közel enged a szívéhez, legyen szó a legjobb barátjáról vagy a szerelméről, lényegtelen. Ez a tulajdonsága a múltjából adódik. Ha valamit ki akar deríteni, mindent megtesz, hogy megtudja. Nagyon kitartó, és vicces ember. Mindenből viccet csinál, de ha komolyra fordul a helyzet, egyből siet.
/Saját külső/

Harold Edward Styles
Született: 1994. Február 1.
Becenév: Harry, Hazza, Haz
Személyiség: Ha valakibe beleszeret, mindent megtesz érte. A szerelem nála képes teljes képzavart okozni. Teljesen elveszett benne, és elvakította. Mindenki aggódik érte, hogy esetleg ismét pofára esik. Egy lány képes összezavarni, és feszültséget okozni a bandában, mivel mindent feláldozna Érte. Amúgy hihetetlenül gonosz és perverz a fantáziája, de azért rendes és vicces srác.
/Saját külső/

Zain Jawadd Malik
Született: 1993. Január 12.
Becenév: Zayn
Személyiség: Rendes srác, de gyakran borul el az agya. Nem képes egy lánynál leragadni, kell neki az izgalom. Még soha nem volt igazán szerelmes senkibe. Megijed, ha valaki beleszeret, és egyből eldobja magától az illetőt. Mereven ragaszkodik a rosszfiú külsőhöz, de nagyon ritkán kimutatja a valódi kisfiús énjét, viszont ezt csak kevesen veszik észre. Ha elborul az agya erőszakossá válik, és nem enged szorításából.
/Saját külső/

Liam James Payne
Született: 1993. Augusztus 29.
Becenév: Liam
Személyiség: Ő a legérettebb a bandában, de az emberismeret hiánya miatt gyakran nem fogja fel a helyzet komolyságát. Igyekszik mindig visszafogni a srácokat, de a szivatásokban mindig részt vesz egy bizonyos határig. Vár az igazira, akit minden lányban keres, de eddig még nem találta meg.
/Saját külső/

Niall James Horan
Született: 1993. Szeptember 13.
Becenév: Niall, Szöszi
Személyiség: Bolondos ír srác, aki gyakran nem fogja fel a helyzet fontosságát. Számára egy nagy játék az élet, és igyekszik minden pillanatát kiélvezni. Azért ha a szeretteiről van szó, Ő sem tétlenkedik a segítésben. Pillanatok alatt magába tud zuhanni, ha valami komolyabb csapás éri, és ebből az állapotból nehéz kirángatni.
/Saját külső/

Taylor Alison Swift
Született: 1989. December 13.
Becenév: Taylor, Tay
Személyiség: Ragaszkodik szerelméhez, és nehezen válna meg tőle. Jószívű, segítőkész lány, de ez a srácok szerint csak álca. Mindenki fél, hogy csak fájdalmat okoz, és ki akarja használni a banda hírnevét. Kétség kívül Louis utálja a legjobban, mivel fél, hogy összetöri legjobb
barátját, de a szereméért, azért képes Talyor-hoz fordulni segítségért.
/Saját külső/ 

Perrie Louise Edwards
Született: 1993. Július 10.
Becenév: Perrie, Pezz
Személyiség: Szívesen száll vitába a konkurenciával a szerelméért, még ha Ő rá sem hederít. Ettől a apró féltékenykedéstől eltekintve nagyon aranyos lány, különleges hangszínnel. A Little Mix tagja, és bár a négy lánynak erről fogalma sincs a legújabb slágerüket ellenségének köszönhetik.
/Saját külső/

Andrew Samules
Született: 1992. Január 31.
Becenév: Andy
Személyiség: Rendes srác lenne, ha nem akarna minden lányt levenni a lábáról...szó szerint. Ő ugyanis senkivel nem tervez komoly kapcsolatot. Liam legjobb barátja, így a banda közeli ismerőse, aki igencsak vonzónak találja a társaság újdonsült tagját.
/Saját külső/

Edward Christopher Sheeran
Született: 1991. Február. 17
Becenév: Ed 
Személyiség: Harry legjobb barátja, és Talyor-é is. Talán Ő az egyetlen srác, aki nem ellenzi kettejük kapcsolatát, de azt kevesen tudják, hogy régen Ő is együtt volt az énekesnővel. Harry erről tud de nem zavarja, hisz az már a múlt. Egy teljesen normális srác sokan érzelemmel és hatalmas poénokkal. Mindenki egyből megszereti, ha megismeri.
/Saját külső/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése